Brad Pitt og Adam Sandler skal angiveligt spille sammen i Noah Baumbachs næste Netflix-film

Brad Pitt og Adam Sandler skal angiveligt spille sammen i Noah Baumbachs næste Netflix-film
Adam Sandler i 'Uncut Gems'. (Foto: Netflix)

Noah Baumbach er aktuel på Netflix med ‘White Noise’, der har Adam Driver og Greta Gerwig på rollelisten.

Det er instruktørens tredje Netflix-film efter ‘The Meyerowitz Stories’ og ‘Marriage Story’ – og det bliver ikke den sidste.

Baumbach, der slog igennem med ‘The Squid and the Whale’ i 2005, har en såkaldt overall deal med streamingtjenesten, og hans næste projekt vil således også være af prominent afstøbning, i hvert fald hvis man skal tro på en rapport fra New York Post (og det skal man ikke altid – for nu lige at få forbeholdet med).

Avisen skriver nemlig, at ingen ringere end Brad Pitt og Adam Sandler skal være med i den kommende film, der allerede har fået grønt lys af Netflix – et cast, der i sig selv vil skabe stor opmærksomhed om projektet.

Sandler og Baumbach har tidligere arbejdet sammen i ‘The Meyerowitz Stories’, og Sandler er derudover en velkendt Netflix-herre takket være sine roller i både samlebåndsproduktioner som ‘Murder Mystery’ og perler som Safdie-brødrenes ‘Uncut Gems’.

Pitt og Baumbach har til gengæld ikke arbejdet sammen før, men det virker spændende at skulle se superstjernen i instruktørlandsmandens dialogsprudlende univers.

Brad Pitt er snart aktuel i de danske biografer med Damien Chazelles ‘Babylon’, der får premiere 19. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af