De døde vender tilbage i første uhyggelige trailer til gyserspektaklet ‘Evil Dead Rise’

De døde vender tilbage i første uhyggelige trailer til gyserspektaklet ‘Evil Dead Rise’
Lily Sullivan i 'Evil Dead Rise'. (Foto: PR)

Sam Raimi skabte en række kultklassikere i 80’erne med ‘Evil Dead’-filmserien, der nu bliver vækket til live igen i franchisens femte installation.

‘Evil Dead Rise’ følger de to søstre Ellie (Alyssa Sutherland) og Beth (Lily Sullivan), der genforenes efter at have været adskilt i årevis.

Beth besøger Ellie og hendes tre børn i Los Angeles, og da de støder på ‘Book of the Dead’, bryder helvede løs. De såkaldte Deadites bliver hidkaldt og besætter Ellie, så Beth må kaste sig ud i sit livs kamp for at redde sine niecer og nevø fra døden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ligesom reboot-forgængeren ‘Evil Dead’ fra 2013 instrueres ‘Evil Dead Rise’ ikke af Sam Raimi, der stod bag de første tre film i serien. I stedet er det gyserinstruktøren Lee Cronin (‘The Hole in the Ground’), som står bag filmen. Raimi er dog med som producer.

Lyd er som bekendt helt centralt i gyserfilm, og her er det ingen ringere end den anerkendte, danske lyddesigner, Peter Albrechtsen, som har stået for den soniske suspense.

Tilmed med Jenny Rossander, bedre kendt som Lydmor, headhunted til at levere skrækindjagende skrig:

‘Evil Dead Rise’ får premiere herhjemme 20. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af