Ben Stiller skal spille trillinger i ‘Three Identical Strangers’-serie

Ben Stiller skal spille trillinger i ‘Three Identical Strangers’-serie
'Three Identical Stranger'.

‘Three Identical Strangers’ er en af de mest opsigtsvækkende dokumentarfilm fra de seneste år.

Det er den vilde og vanvittige historie om, hvordan tre 19-årige, vildtfremmede mænd – Robert, David og Eddy – i 1980’erne opdager, at de enæggede trillinger. De ligner hinanden på en prik, og historien om, hvordan de opgaver hinanden og bliver hinandens bedstevenner på et splitsekund, bliver en national mediehistorie og gør dem berømte for en stund.

Men det er også en historie med en mørk bagside. Både af den pludselige berømmelse. Og knyttet til den dunkle årsag bag, at de findes og blev adskilt.

Nu skal dokumentarfilmen laves til en miniserie, og Deadline skriver, at Ben Stiller skal producere serien – og spille de tre hovedroller.

Og Stiller er da også et perfekt match til de ældre udgave af brødrene, som man også møder i dokumentarfilmen. Men … hvad i hulen gør de så med de unge udgaver, som man må formodes vil optage hovedparten af fortællingen, da da trods alt er her, det primære drama ligger?

Hvordan skal den 57-årige skuespiller blive troværdig som tre 19-årige knægte?

Deaging er selvfølgelig en ting, men det virker som et meget omfattende arbejde for noget, som kunne være løst med en anden casting. Der er selvfølgelig også den mulighed, at en anden skuespiller skal spille de unge udgaver. Vi må virkelig håbe, at det er den vej, det går.

Ben Stiller har tidligere været medafsender på serierne ‘Escape from Dannemora’ og ‘Severance’, så han ved vel, hvad han laver. Indtil videre lyder det hele dog en smule mystisk.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af