’It’ genopstår som gyselig HBO-serie

’It’ genopstår som gyselig HBO-serie
'IT' (FOTO: HBO Max)

Det er slet ikke slut med at gyse med klovnen Pennywise, der hjemsøger byen Derry med sin røde ballon. Der er nemlig en ny prequel-serie til ’IT’-filmene på vej med titlen ’Welcome To Derry’, som udspiller sig i byen med den blodige historie.

Til Deadline delte seriens skabere og Stephen King nyheden om den kommende horrorserie.

»Jeg glæder mig til at historien om Derry, Maines mest hjemsøgte by, fortsætter, og jeg er glad for, at Andy Muschietti kommer til at stå i spidsen for de frygtelige festligheder sammen med gode hjerner som hans talentfulde søster Barbara. Røde balloner til alle!«, lød det fra gysermesteren King, der har skrevet det berømte romanforlæg.

Andy og Barbara Muschietti stod også bag remakefilmatiseringerne ’It’ og ’It: Chapter Two’, der efterfulgte miniserien fra 1990. De to får selskab af Jason Fuchs, der også samarbejdede med dem på ’IT Chapter Two’, og som kommer til at skrive manuskriptet til den første episode af serien, baseret på en historie af hele trioen.

»Som teenagere skiftedes vi til at læse kapitler af Stephen Kings ’It’, indtil den tykke paperback-bog faldt fra hinanden. ‘It’ er en episk historie, der indeholder meget mere, end vi kunne nå at udforske i vores ’IT’-film. Vi glæder os til at dele dybderne af Steves roman med al dens hjerte, humor, menneskelighed og horror«, siger søskendeparret.

Serien vil altså foregå i samme univers som bøgerne og filmene, men fortælle nye historier derfra.

»At være i stand til at vende tilbage til verdenen i min yndlingsgyserroman nogensinde og hjælpe med at bygge på det unikt fantastiske cinematiske univers, skabt af Andy og Barbara, er mere end mit livs mulighed, det er en drøm, der bliver til virkelighed – eller måske mere passende et mareridt«, tilføjer en entusiastisk Fuchs.

Serien bliver udviklet af HBO Max, hvor man kan se de nyeste ’It’-film. Det er endnu uvist, hvornår den forventes at gå i produktion.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af