Melissa McCarthys Ursula griner ondt i ny teaser for ‘Den lille havfrue’

Melissa McCarthys Ursula griner ondt i ny teaser for ‘Den lille havfrue’
Ariel og Erik i 'Den lille havfrue'. (Foto: Disney)

Da Halle Baileys Ariel brød ud i sang i den første teaser for live action-verisonen af ‘Den lille havfrue’, vakte det stor internetopsigt.

Nu er endnu en teaser landet, der lader os se lidt mere af undervandseventyrets univers, selvom Disney ikke ligefrem er rundhåndede med detaljerne.

Der er dog flere havfruer og fiskevenner, et næsten-kys mellem Ariel og den menneskelige Prins Erik (Jonah Hauer-King), men ikke mindst havets onde Ursula spillet af Melissa McCarthy, der titter frem til sidst med et udspekuleret grin.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Live action-versionen er baseret på den animerede Disney-klassiker fra 1989 efter forlæg af H.C. Andersen. ‘Den lille havfrue’ er fortællingen om havfrueprinsessen Ariel, der laver en pagt med heksen Ursula om at blive menneske, så hun kan være sammen med den menneskeprins, hun elsker.

Mens første klip fra filmen på racistisk vis blev kritiseret for castingen af en sort skuespiller, affødte første glimt også en bølge af kærlighed på TikTok fra børn, der pegede på skærmen i stor begejstring over at se en Disney-prinsesse, der lignede dem.

Udover Halle Baileys Ariel og McCarthys onde havdronning, byder rollelisten på Javier Bardem som Kong Triton.

Rob Marshall, der tidligere har stået bag musicalfilm som ‘Chicago’, ‘Mary Poppins vender tilbage’ og ‘Into the Woods’, instruerer.

‘Den lille havfrue’ får biografpremiere 26. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af