Se første billede af Lady Gaga som Harley Quinn i ‘Joker: Folie à Deux’

Se første billede af Lady Gaga som Harley Quinn i ‘Joker: Folie à Deux’
Lady Gaga til Oscar-uddelingen i 2019, hvor hun vandt en statuette for Bedste sang for 'A Star is Born'. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

‘Joker’-instruktør Todd Phillips benyttede gårsdagens Valentine’s Day til at dele en opdatering om sin noget alternative kommende kærlighedsfilm ‘Joker: Folie à Deux’.

På sin Instagram delte instruktøren første billede af Lady Gaga i karakter som Harley Quinn over for Joaquin Phoenix i titelrollen.

Optagelserne til filmen gik i gang i december, men plottet er endnu hemmeligholdt. Vi ved dog, at filmen bliver en musical, der udspiller sig på Arkham-hospitalet med Harley Quinn og Joker som omdrejningspunkt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På rollelisten finder man også Brendan Gleeson (‘The Banshees of Inisherin’), Catherine Keener (‘Being John Malkovich’), Jacob Lofland (‘Mud’) og Harry Lawtey (‘Industry’).

Den første ombæring af ‘Joker’-franchisen blev yderst indbringende for Warner Bros. Filmen omsatte for over en milliard dollar på verdensplan mod et (i superhelte-regi) beskedent budget på mellem 55 og 70 millioner dollar.

Filmen gik også sin sejrsgang i prissæsonen: Først med Guldløven i Venedig, dernæst med 11 Oscar-nomineringer og to statuetter, blandt andet for Phoenix’ præstation.

Phillips havde selv afvist at lave en toer forud for premieren på ‘Joker’, men har tilsyneladende fået andre tanker efter den voldsomme succes. Da rygterne om en efterfølger blomstrede for snart tre år siden, kaldte Soundvenues Lise Ulrich den potentielle efterfølger: »Årets værste Hollywood-idé«.

‘Joker: Folie À Deux’ får premiere 4. oktober 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af