Se Steven Spielberg hylde Tom Cruise for at »redde Hollywoods røv« med ‘Top Gun: Maverick’

Se Steven Spielberg hylde Tom Cruise for at »redde Hollywoods røv« med ‘Top Gun: Maverick’
Steven Spielberg og Tom Cruise ved premieren på 'War of the Worlds' i 2005. (Foto: Jim Spellman/WireImage)

Ved årets officielle frokostmøde for Oscar-nominerede minglede stjernerne, og Steven Spielberg fik chancen for at fortælle Tom Cruise, hvor meget ’Top Gun: Maverick’ har betydet for filmindustrien.

»Du reddede Hollywoods røv«, sagde Spielberg i øjeblikket, der heldigvis blev optaget på kamera og delt på Twitter.

»Og du kan have reddet biografdistribution. Seriøst. ’Maverick’ kan have reddet hele biografindustrien«, fortsatte den begejstrede instruktør, mens Cruise storsmilende tager imod de rosende ord.

Se det sært rørende klip herunder.

Ifølge Indiewire har ’Top Gun: Maverick’ indtjent over 10 milliarder kroner i biograferne globalt siden premieren.

Cruise, der både spiller hovedrollen og har været med til at producere blockbusteren, var personligt meget optaget af, at filmen blev vist eksklusivt i biograferne, og havde endda filmet en hilsen til biografgængerne, der blev spillet før visninger af filmen, hvor han blandt andet sagde: »Vi lavede den her for jer«.

Spielberg er for første gang nomineret for bedste originale manuskript for den semiselvbiografiske ’The Fabelmans’, der i høj grad handler om instruktørens far, og han har selv afsløret ifølge Insider, at han valgte ikke at instruere den første ’Harry Potter’-film, for at kunne være der for sine egne børn.

»De tilbød mig ’Harry Potter’, og jeg valgte at sige nej tak til den første ’Harry Potter’ for grundlæggende at bruge det næste halvandet år med mine børn«, fortæller Spielberg.

Årets Oscar-show løber af stablen 12. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af