Se traileren til bestsellerserien ‘Daisy Jones & The Six’ – med Sam Claflin og Riley Keough i forbudt 70’er-flirt

Se traileren til bestsellerserien ‘Daisy Jones & The Six’ – med Sam Claflin og Riley Keough i forbudt 70’er-flirt
'Daisy Jones & The Six'. (Foto: Prime Video)

Lige om lidt lander serieversionen af en af internettets mest populære bøger.

Nærmere bestemt BookTok-baskeren ‘Daisy Jones & The Six’, som fortæller historien om et fiktivt 70’er-band (med store Fleetwood Mac-ligheder), der blev verdensstjerner og dominerede hitlisterne, før de pludselig forsvandt ud af offentligheden.

At dømme på den nye trailer er der lagt op til Hollywood-lækker knugende hippiekærlighed og propfyldte stadionsus. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Historien følger bandets tumult, da der er intense, men problematiske følelser på spil mellem forsangerne Daisy Jones og Billy Dunne, der bliver spillet af Riley Keogh (‘Magic Mike’, ‘Mad Max: Fury Road’) og Sam Claflin (‘The Hunger Games’).

‘Daisy Jones & The Six’ er baseret på bestsellerromanen af Taylor Jenkins Reid, der er skrevet som et manuskript til en musikdokumentar. På samme måde genfortæller bandmedlemmerne deres historie i serieversionen flere år efter, de annoncerer deres pension efter en propfyldt stadionkoncert.

‘500 Days of Summer’-forfatterne Scott Neustadter og Michael H. Weber er seriens skabere, mens Reese Witherspoon er med som executive producer. James Ponsoldt, der blandt andet stod bag ungdomsfilmen ‘The Spectacular Now’ har instrueret de første fem afsnit.

‘Daisy Jones & The Six’ får premiere 3. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af