‘You’-stjerne var et mulehår fra at lande rollen som Jesse Pinkman i ‘Breaking Bad’

‘You’-stjerne var et mulehår fra at lande rollen som Jesse Pinkman i ‘Breaking Bad’
Penn Badgley som stalker i 'You'. (Foto: Tyler Golden/Netflix)

Aaron Pauls rolle som Jesse Pinkman i ‘Breaking Bad’ blev definerende for både skuespilleren og serien, men faktisk kunne karakteren have set helt anderledes ud.

I et interview med Buzzfeed fortæller Penn Badgley, hovedrolleindehaver i Netflix-serien ‘You’, at han var med i slutspurten om at få rollen. Det skriver Indiewire.

»Jeg var så tæt på med ‘Breaking Bad’. Valget stod mellem mig og Aaron Paul. Vi lavede tests. Og faktisk var det det bedste tv-manuskript, jeg havde læst på det tidspunkt. Det var rollen, der slap væk«, siger Badgley.

Aaron Paul har i et interview med Entertainment Weekly sagt, at han var sikker på, at Badgley ville slå ham på målstregen og få rollen:

»Lige da han trådte ind (til audition, red.), tænkte jeg: ‘Åh gud, den fyr ligner en meth-misbruger’. På en god måde! Han var bare i rollen. Jeg tænkte: ‘Den her fyr kommer til at stjæle den fra mig’«.

Selvom Badgley ikke landede rollen i ‘Breaking Bad’, endte det dog ikke helt skidt for Badgley: Omkring samme tidspunkt som castingen fik skuespilleren i stedet sin gennembrudsrolle som Dan Humphrey i ‘Gossip Girl’.

‘You’ sæson fire får premiere på Netflix 9. marts. Her springer Badgley også ud som instruktør på sæsonens niende afsnit. Se traileren her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af