Endelig bliver Joshua Oppenheimers musical med Tilda Swinton en realitet – nyt cast annonceret

Endelig bliver Joshua Oppenheimers musical med Tilda Swinton en realitet – nyt cast annonceret
Tilda Swinton. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Det vil være en underdrivelse at sige, at Joshua Oppenheimers første fiktionsfilm, ‘The End’, har været længe undervejs.

Oppenheimer er den amerikanske instruktør bag de danskproducerede dokumentarmilepæle ‘The Act of Killing’ og ‘The Look of Silence’, forbløffende film om folkemordet i Indonesien i 60’erne.

Instruktøren fortalte om sin kommende musical helt tilbage i 2016.

I 2021 blev det så annonceret, at Tilda Swinton, George Mackay fra ‘1917’ og Stephen Graham var blevet tilknyttet projektet, og på Soundvenue havde vi den på listen over de mest ventede film i både 2021 og 2022.

Men nu er der endelig, endelig konkret nyt, der lover, at filmen rent faktisk bliver en realitet.

I en ny pressemeddelelse lyder det således, at ‘The End’ netop er gået i produktion, og at den optages i Irland, Italien og Tyskland i løbet af foråret, stilende mod en premiere i 2024.

Swinton og Mackay er stadig om bord, mens Graham er ude, og en række nye skuespillere til gengæld er tilknyttet.

Den mest opsigtsvækkende er en af Hollywoods bedste karakterskuespillere, Michael Shannon. De øvrige er Moses Ingram fra ‘The Queen’s Gambit’ og ‘Obi-Wan Kenobi’, Bronagh Gallagher fra ‘The Commitments’, Tim McInnerny fra ‘Blackladder’ og Lennie James fra ‘The Walking Dead’.

‘The End’ er en postapokalyptisk dramamusical og handler om en rig familie, der bor i en bunker årtier efter en menneskeskabt dommedag. De tror på, at de kan leve lykkeligt i en verden, hvor alle andre er væk. Men en dag finder en ung kvinde vej ind i bunkeren, og familien lader hende blive.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af