Er Jake Gyllenhaal med i ‘Underverden II’? Se Dar Salim fuppe Hollywood-stjernen i genial video

Er Jake Gyllenhaal med i ‘Underverden II’? Se Dar Salim fuppe Hollywood-stjernen i genial video
Jake Gyllenhaal og Dar Salim i 'The Covenant'. (Foto: PR)

Selvom det bliver spændende at se, Jake Gyllenhaal og Dar Salim spille sammen i Guy Ritchies kommende ‘The Covenant’-film, er det næsten underholdende nok i sig selv at iagtage den brillante kærlighedshistorie, der et det Instagram-dokumenterede venskab mellem stjerneskuespillerne.

I en ny video som Dar Salim har delt på sin Instagram, fortæller duoen, hvor begejstrede de er for ‘The Covenant’, der snart får premiere i Danmark. Salim får dog sneget med, at danske ‘Underverden II’ ligeledes har premiere snart, og at Jake Gyllenhaal medvirker. Og så går det helt galt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Løgnen om Fenar Ahmads action-opfølger vækker harme hos Hollywood-stjernen, der meddeler Dar, at han forstår, hvad han siger: »Jeg taler dansk«. Men ikke bedre end, at ‘Underverden II’s reelle hovedrolleindehaver får Gyllenhaal bildt ind, at »Underverden to« bare er dansk for farvel.

Vi håber ikke, det er det sidste, vi har hørt fra makkerparret. Hvad skal vi kalde dem ‘Gyllenhalim’? ‘Gyllensal’? ‘Gyllimhaal’? Der bliver i hvert fald sagt »I love you« i videoen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af