Jake Gyllenhaal sender kærlig stikpille til Dar Salim efter pinlig stavefejl

Jake Gyllenhaal sender kærlig stikpille til Dar Salim efter pinlig stavefejl
Dar Salim og Jake Gyllenhaal i Guy Ritchies krigsfilm 'The Covenant'. (Foto: PR)

Det er ikke hver dag, at en dansk skuespiller gør personligt indtryk på en af verdens største Hollywood-stjerner, men det lader til at være tilfældet for Dar Salim og Jake Gyllenhaal.

De to skuespillere spiller over for hinanden i Guy Ritchies nye krigsfilm ‘The Covenant’, der fik sin første actionfyldte trailer i går.

I filmen går de gennem ild og vand for hinanden, men også på sociale medier har de to stjerner dyrket en varme og gensidig respekt.

For eksempel har Gyllenhaal flere gange skrevet, at han er »beæret« over at få lov til at spille sammen med Dar Salim og delt billeder af de to sammen under optagelserne på sin Instagram.

Hvordan svarer man så som dansk skuespiller på den store anerkendelse?

Dar Salim gengældte simpelthen kærligheden ved at stave Jake Gyllenhaals navn forkert på sin Instagram – og Hollywood-stjernen lod det ikke gå ubemærket hen i kommentarfeltet, hvor han sendte en kærlig stikpille:

»Jeg er taknemmelig for DIG! Æren var min. Jeg kan slet ikke vente på, at folk ser dig i denne film! Nu mangler jeg bare at lære dig, hvordan du staver mit efternavn rigtigt«, jokede Gyllenhaal, efter Salim havde skrevet »Gyllenhal«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Og Dar Salim var selvfølgelig klar med en sjov anekdote fra deres tid sammen:

»Det her er næsten ligeså pinligt, som da vi mødte hinanden for første gang, og jeg øjeblikkeligt begyndte at svede, fordi jeg lige var kommet ud af saunaen… Hvorfor bliver de her ting ved med at ske? Anyway, jeg elsker dig, Gyllenhaal!«.

Hvis duoen har bare halvt så meget kemi i filmen som på sociale medier, skal ‘The Covenant’ nok blive en seværdig affære.

Filmen får premiere i USA 13. april, men afventer lige nu dansk premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af