Hele to film med Dar Salim er blandt de mest sete ikke-engelsksprogede film på Netflix nogensinde

Hele to film med Dar Salim er blandt de mest sete ikke-engelsksprogede film på Netflix nogensinde
Dar Salim i 'Kærlighed for voksne'. (Foto: Andreas Bastiansen/Netflix)

Det kan godt være, at ‘Kærlighed for voksne’ fik en hård medfart af de danske anmeldere. Men blandt de internationale seere på Netflix har filmen været et kolossalt hit.

Filmen er blevet set 67 millioner timer i løbet af sine første 28 dage på streamingplatformen, hvilket gør den til den mest sete ikke-engelsksprogede film på Netflix i kvartalet (juni-september). Det skriver Flixfilm.

Ser man på den globale top 10 over de mest sete ikke-engelsksprogede film nogensinde på Netflix, indtager ‘Kærlighed for voksne’ en syvendeplads.

Endnu højere oppe på top 10’en figurerer en anden Dar Salim-film, nemlig den svenske ‘Black Crab’ af Adam Berg. Filmen er blevet set over 94 millioner timer i løbet af sine første 28 dage på Netflix, hvilket gør den til den tredje mest sete ikke-engelsksprogede film på platformen.

I ‘Kærlighed for voksne’ spiller Dar Salim en utro ægtemand, der tager drastiske midler i brug for at vælge mellem sin elskerinde og sin kone. Soundvenues anmelder kvitterede med to stjerner og beskrev filmen som »én lang utroværdig kliché om jalousiens grimme væsen i parcelhusdanmark«.

Lidt bedre gik det for dommedagsthrilleren ‘Black Crab’ om en gruppe soldater, der skal fragte en mystisk pakke over et islandskab. Soundvenues anmelder kvitterede med tre stjerner og roste særligt Noomi Rapaces hovedrollepræstation.

Dar Salim er snart aktuel i Nikolaj Lie Kaas’ ventede tv-serie ‘Agent’, Guy Ritchies krigsfilm ‘The Interpreter’ og i Fenar Ahmads ‘Underverden 2’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af