Dar Salim skal spille over for Jake Gyllenhaal i ny Guy Ritchie-film

Dar Salim skal spille over for Jake Gyllenhaal i ny Guy Ritchie-film
Dar Salim. (Foto: Philip Høpner/Soundvenue)

Dar Salim har allerede markeret sig internationalt med roller i blandt andet ‘Game of Thrones’ og Ridley Scotts ‘Exodus: Gods and Kings’. Men nu står den danske skuespiller over for et potentielt stort internationalt gennembrud.

Salim skal nemlig spille en bærende rolle over for ingen ringere end Jake Gyllenhaal i en særdeles lovende actionthriller fra den britiske stjerneinstruktør Guy Ritchie (‘Snatch’, ‘Lock, Stock and Two Smoking Barrels’). Det skriver Deadline.

Projektet, der i øjeblikket går under arbejdstitlen ‘The Interpreter’, udspiller sig i Afghanistan, hvor den amerikanske soldat John Kinley (Gyllenhaal) får til opgave at rekognoscere fjendtligt territorie med hjælp fra den lokale tolk Ahmed (Salim).

Men da gruppen pludselig bliver fanget i et bagholdsangreb, hvor Kinley og Ahmed er de eneste overlevende, må Ahmed risikere sit liv for at redde den amerikanske soldat.

Kinley skylder sit liv til den loyale tolk, og derfor rammer det ekstra hårdt, da han efter sin hjemkomst til USA erfarer, at Ahmed ikke har fået indgang til landet, som han ellers blev lovet. Det får soldaten til at rejse tilbage til krigszonen for at betale sin gæld til Ahmed og føre ham i sikkerhed, inden militsen fanger ham og hans familie.

Filmen er netop gået i optagelse i Spanien. På sin Instagram skriver Salim: »Gode tider at arbejde sammen med legendariske Guy Ritchie og den ikke helt dårlige Jake G«.

Vi kan nok tidligst forvente at se filmen i slutningen af 2023. På rollelisten finder man også Alexander Ludwig (‘Vikings’), Anthony Starr (‘The Boys’) og Jason Wong (‘The Gentlemen’).

Guy Ritchie er aktuel 17. marts med Jason Statham-filmen ‘Operation Fortune’. Salims kommende projekter tæller den første danske Netflix-film, ‘Kærlighed for voksne’, og Jonas Risvig-serien ‘Drenge’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af