Hvad laver Dar Salim i en helikopter med Jake Gyllenhaal? Se det vilde billede

Hvad laver Dar Salim i en helikopter med Jake Gyllenhaal? Se det vilde billede
Dar Salim i 'Black Crab' (Foto: Jonas Alarik/Netflix)

Jake Gyllenhaal har med hovedrollen i remakes af hele tre danske film, ‘Ambulancen’, ‘Den Skyldige’ og ‘Brødre’, haft en stærkere forbindelse til dansk film, end de fleste Hollywood-stjerner. 

Dog er det indtil videre kun Dar Salim, der kan prale af at være på den internationale stjernes Instagram, hvor de på et billede sidder side om side i en helikopter. 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Anledningen er, at de to skuespillere har de bærende hovedroller i Guy Ritchies (‘Snatch’) kommende film ‘The Covenant’, som før havde arbejdstitlen ‘The Interpreter’.

»Bare et billede af mig og Jake i en helikopter i en Guy Ritchie-film.. som Jake postede. Nogen, væk mig.. eller lad være, faktisk. Taknemmelig for at arbejde med Legender. Kan ikke vente til I skal se denne fantastiske film«, skriver Dar Salim på sin Instagram, hvor han har repostet Gyllenhaals billede. 

‘The Covenant’ udspiller sig i Afghanistan, hvor den amerikanske soldat John Kinley (Gyllenhaal) får til opgave at rekognoscere fjendtligt territorie med hjælp fra den lokale tolk Ahmed (Salim). Men da gruppen pludselig bliver fanget i et bagholdsangreb, hvor Kinley og Ahmed er de eneste overlevende, må Ahmed risikere sit liv for at redde den amerikanske soldat.

Jake Gyllenhaal udtalte for et lille år tilbage til Kino.dk, at han har stor respekt for dansk film, hvor han fremhævede Susanne Bier som en af sine yndlingsinstruktører og sit nyligt overståede samarbejde med Dar Salim: 

»Jeg kan simpelthen ikke forklare, hvorfor danskerne er så seje. Hvis jeg prøver, tror jeg bare, at jeg kommer til kort. Jeg har lige lavet en film med Dar Salim sammen med Guy Ritchie, og vi klikkede bare«, fortalte han. 

Dar Salim har tidligere markeret sig internationalt, hvor han har medvirket i ‘Game of Thrones’, samt Ridley Scotts ‘Exodus: Gods and Kings’, men Ritchie-samarbejdet giver ny grobund for et større gennembrud på verdensplan.

Udover ‘The Covenant’ har Guy Ritchie filmen ‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare’ på vej med Henry Cavill og Eiza Gonzalez i hovedrollerne samt en serieversion af ‘The Gentlemen’.

I Danmark springer Dar Salim ud som udvikler af sin egen action-serie. Derudover er han også aktuel i Fenar Ahmads ventede efterfølger til ‘Underverden’

I følge Dar Salims Instagram-post får ‘The Covenant’ premiere i USA den 21. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af