Listen over roller Rachel McAdams sagde nej til på to år er ret imponerende

Listen over roller Rachel McAdams sagde nej til på to år er ret imponerende
Rachel McAdams i 'True Detective' sæson 2. (Foto: HBO)

Rachel McAdams fik et stort gennembrud med ‘Mean Girls’ og ‘The Notebook’ i 2004 og ‘Wedding Crashers’ i 2005, men i de efterfølgende år tog hun en modig og usædvanlig beslutning: nemlig at trække stikket på karrieren.

I et interview med Bustle fortæller skuespilleren, at pausen, hvor hun rejste hjem til Canada, resulterede i, at hun takkede nej til roller i hel række film, der endte som store succeser: ‘Casino Royale’, ‘Iron Man’, ‘The Devil Wears Prada’, ‘Mission: Impossible III’ og ‘Get Smart’.

Det er noget af en liste, og McAdams udtaler da også i artiklen:

»Der er bestemt ting, hvor det er sådan, ‘jeg ville ønske, jeg havde taget den’, men jeg tager et skridt tilbage og tænker, ‘det var den rette person til den’«, siger hun om at se andre skuespillere overtage rollen.

Rachel McAdams fortæller, at hun også følte sig skyldig over ikke at udnytte den position, gennembruddet havde bragt hende i.

»Men jeg vidste også, at det ikke helt harmonerede med min personlighed, og at jeg var nødt til at blive ved min fornufts sunde brug. Der var bestemt nogle nervøse øjeblikke af at overveje, om jeg bare smed det hele væk, og hvorfor gjorde jeg det? Det har taget år at forstå, hvad jeg intuitivt gjorde«, siger hun til Bustle.

Det er bestemt muligt, at McAdams karriere kunne have været endnu større, end den er i dag, hvis hun havde været med i bare et par stykker af filmene fra listen, men spillet sig selv af banen har hun bestemt ikke.

Efter sin pause har hun således medvirket i både spændende auteur-projekter som ‘To the Wonder’ og ‘Disobedience’, vellykkede komedier som ‘Game Night’ og ‘Midnight in Paris’, Oscar-vinderen ‘Spotlight’, tv-serien ‘True Detective’ og Doctor Stranges to Marvel-film.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af