Arnold Schwarzenegger er færdig med Terminator – men spår nye film i franchisen

Arnold Schwarzenegger er færdig med Terminator – men spår nye film i franchisen
'Terminator 2: Dommedag'. (Foto: Viaplay)

Actionstjernen Arnold Schwarzenegger tror ikke, at hans 80’er-franchise om ‘The Terminator’ er afsluttet.

Men han er fast besluttet på, at han ikke selv skal være med i flere film i serien, siger han til The Hollywood Reporter.

»Franchisen er ikke færdig. Jeg er færdig. Jeg forstod beskeden klart og tydeligt, at verden gerne vil komme videre med et nyt tema, når det kommer til ‘The Terminator’. Nogen må finde på en god idé«, slår han fast.

»’The Terminator’ var i høj grad skyld i min succes, så jeg ser altid meget kærligt på den. De første tre film var kæmpe. Nummer fire (‘Terminator Salvation’) var jeg ikke med i, fordi jeg var guvernør. Fem (‘Terminator Genisys’) og seks (‘Terminator: Dark Fate) afsluttede ikke historien, som jeg ser det. Vi vidste det på forhånd, for de var bare ikke godt skrevet«, mener den 75-årige skuespiller.

Filmserien om den selvbevidste kunstige intelligens Skynet, der sender dræberrobotten Terminator T-800 tilbage i tiden for at likvidere de to mennesker, der udgør den eneste trussel mod fremtidens robotstyre, er ikke svær at forestille sig blive taget op igen i 2020’ernes AI-debatterende kontekst.

Men løbet er altså kørt for den ikoniske skuespiller i rollen som Terminator, hvori han ellers udødeliggjorde catchphrasen »I’ll be back«.

‘Terminator Salvation’ er den hidtil eneste film i franchisen, som den tidligere bodybuilder ikke har medvirket i, mens ‘Terminator: Dark Fate’ fra 2019 blev et af historiens største kommercielle flop med et tab på over 122 millioner amerikanske dollars.

Schwarzenegger er Netflix-aktuel med to projekter. Dokumentarserien om hans liv ‘Arnold’, der lander den 7. juni, og spionkomedieserien ‘FUBAR’, der rammer platformen den 25. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af