Arnold Schwarzenegger på far-datter-smadretogt i traileren til Netflix-serien ‘FUBAR’

Arnold Schwarzenegger på far-datter-smadretogt i traileren til Netflix-serien ‘FUBAR’
'Fubar'. (Foto: Netflix)

Luften er ikke gået af de store overarme på den rutinerede actionstjerne Arnold Schwarzenegger, der lystigt deler tæsk ud i traileren til den nye Netflix-serie ‘Fubar’.

I serien spiller Schwarzenegger den aldrende CIA-agent Luke, der er på vej på pension. Han får dog en allersidste mission på vej ud af den farlige agentverden.

Luke skal redde en strandet agent, der viser sig at være hans datter Emma, spillet af Monica Barbaro fra ‘Top Gun: Maverick’.

De to må kæmpe side om side for at undslippe de mange bevæbnede fjender, samtidig med at Luke lærer, hvem Emma egentlig er.

Faren viser sig nemlig på komisk vis at være lige overrasket over, at hun er del af det hemmelighedsfulde CIA, som at hun har et sexliv, selvom hun er 28 år gammel.

Se traileren til actionkomedien her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det bliver spændende at se om familieforholdet er »Fucked Up Beyond All Repair«, som titlen ‘FUBAR’ henviser til, eller om de to får løst nogle af deres problemer i skudregnen.

De to hovedroller er flankeret af blandt andre Jay Baruchel, Fortune Feimster og Milan Carter.

Seriens otte episoder er skabt af Nick Santora.

‘Fubar’ kan ses på Netflix fra den 25. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af