Arnold Schwarzenegger angrebet – men det var gerningsmanden, der kom til skade

Man skal være meget modig, eller måske nærmere meget dumdristig, hvis man frivilligt lægger sig ud med Terminatoren himself, Arnold Schwarzenegger. Det blev endegyldigt bevist under skuespillerens besøg i Sydafrika for nylig.

Her valgte en mand af uvisse grunde at udføre et dropkick på Schwarzenegger, mens han stod med ryggen til. Men det var ikke nok til at vælte den 71-årige actionstjerne omkuld, som det kan ses i den lille video, nogen har filmet af episoden.

»Tak for jeres bekymring, men der er intet at bekymre sig om. Jeg troede bare, jeg blev skubbet af menneskemængden, hvilket ofte sker. Det gik først op for mig at jeg var blevet sparket, da jeg så videoen som alle jer andre«, skrev han efterfølgende på Twitter.

Angriberen blev pågrebet af Schwarzeneggers sikkerhedsfolk og taget i politiets varetægt. Schwarzenegger har senere oplyst på Twitter, at han ikke har tænkt sig at lave en sag ud af det.

Læs også: Lakeith Stanfield: Tidens hotteste skuespiller kommer fra en anden planet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af