Tom Holland viser en helt ny side af sig selv i serien ‘The Crowded Room’ – se den nervepirrende trailer

Tom Holland viser en helt ny side af sig selv i serien ‘The Crowded Room’ – se den nervepirrende trailer
'The Crowded Room'. (Foto: Apple TV+)

‘Spider-Man’-stjernen Tom Holland viser sig fra en ny side i den kommende thrillerserie ‘The Crowded Room’ på Apple TV+.

Her spiller han Danny Sullivan, der bliver anholdt for et skyderi i 1979.

Over seriens 10 afsnit undergår Sullivan en række afhøringer i politiets varetægt, afholdt af betjenten Rya Goodwin spillet af Amanda Seyfried.

Afhøringerne hjælper langsomt Sullivan, der oplever store problemer med sit mentale helbred, med at forstå sit eget sind og de begivenheder, der ledte op til den fatale episode.

Traileren er netop landet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til Entertainment Weekly siger Tom Holland om projektet:

»Jeg har brugt så lang tid på at spille Nathan Drake (i ‘Uncharted’, red.) og spille Spider-Man, som er karakterer, som man kan regne med. Mennesker man føler sig tryg omkring og i sidste ende mennesker, der føles virkelig dygtige. Jeg nød virkelig at spille Danny i de tidlige episoder, hvor jeg kunne dykke mere ind i min sårbare side«.

Serien er skabt af Akiva Goldsman, der vandt en Oscar for manuskriptet til ‘A Beautiful Mind’.

Karakteren Sullivan er inspireret af de virkelige forbrydelser begået af voldtægtsmanden Billy Milligan, der blev arresteret i det virkelige USA i 1979. Sagen blev beskrevet i bogen ‘The Minds of Billy Milligan’ af Daniel Keyes, som serien er baseret på.

‘The Crowded Room’ lander på Apple TV+ den 9. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af