En Spider-Man havde falsk numse i ‘No Way Home’, fortæller Tom Holland – gæt selv hvem

En Spider-Man havde falsk numse i ‘No Way Home’, fortæller Tom Holland – gæt selv hvem
'Spider-Man: No Way Home'. (Foto: PR)

Denne artikel indeholder spoilers for ’Spider-Man: No Way Home’.

Tom Holland har i månedsvis skullet lyve om, hvad der foregik i den nyeste ’Spider-Man’-film, så han kan ånde lettet op, når han nu endelig kan fortælle alle de saftige detaljer om, hvad der foregik bag scenerne.

Under et interview på ’Late Night with Seth Meyers’ kunne han blandt andet afsløre, hvordan afslutningsscenen blev skrevet. Hvis du ikke vil spoiles, har du forhåbentlig ikke læst hertil, for filmen samler alle de tre Spider-Men Tobey Maguire, Andrew Garfield og Holland selv.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Holland fortæller især, hvor rart det var at være alle tre samlet, fordi de delte en meget unik oplevelse. Det blev derfor også meget følelsesladet efter en svær scene, hvor han gik op til de to andre Spider-Men og sagde »Tak for at være her, det betyder alverden for mig«, efterfulgt af et stort tåreladet trevejskram.

Filmens forfattere tog ifølge Holland inspiration derfra til en af filmens sidste scener, som i høj grad spejler denne virkelige hændelse.

Der var til gengæld ikke de helt samme følelser på spil, da han opdagede, at en af skuespillerne havde en falsk numse på. »Jeg kan give dig en spoiler, og jeg fortæller ikke hvem, men en af os har en falsk røv i vores dragt. Du kan selv regne ud hvem«, sagde han til Seth Meyers.

»Jeg kan huske at være på set og tænke ’Wow! Ah, vent lidt, nej, den er ikke ægte’«, erindrer han.

Så Holland selv kan udelukkes, men var det Maguire eller Garfield? Det ville ikke være første gang, en Marvel-skuespiller fik lidt hjælp af kostumet, da Paul Bettany ifølge The Wrap også havde en falsk numse på ’Wandavision’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af