Andrew Garfield og Tobey MaGuire sneg sig ind til ‘Spider-Man: No Way Home’-premiere: »Ingen vidste, vi var der«

Andrew Garfield og Tobey MaGuire sneg sig ind til ‘Spider-Man: No Way Home’-premiere: »Ingen vidste, vi var der«
Andrew Garfield. (Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images)

Det er noget af en oplevelse at være til en premiere på en Marvel-film, hvor de mest dedikerede fans går amok over referencer, easter eggs og teorier, der be- eller afkræftes.

Det nåede nogle tusinde danske fans at opleve i de tre dage, ‘Spider-Man: No Way Home’ fik lov at spille i de danske biografer inden nedlukningen, hvor der blev solgt mere end 150.000 billetter.

Nu fortæller forhenværende edderkoppemand Andrew Garfield i et interview med ET, at han selv og Spider-Man-forgængeren Tobey MaGuire var så nysgerrige på at opleve en visning på premieredagen, at de sneg sig ind inkognito for ikke at blive opdaget af de mange fans.

»Jeg kan stadig ikke forstå, at det skete. Jeg sneg mig ind i en biograf på åbningsaftenen og så filmen med min baseballkasket og mit mundbind på. Jeg var faktisk også sammen med Tobey. Vi sneg os ind i biografen, så der var ingen, som vidste, at vi var der. Det var en smuk ting at dele sammen«, siger Garfield.

‘Spider-Man: No Way Home’ er den første film, der har omsat for mere end 1 milliard dollars i biograferne siden pandemien brød ud i starten af 2020.

Herhjemme får vi mulighed for at se filmen i biograferne igen, når filmtemplerne forhåbentlig (!) genåbner 17. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af