Viral video antænder rygtebørsen: Er han den næste James Bond?

Viral video antænder rygtebørsen: Er han den næste James Bond?
Daniel Craig som James Bond. (Foto: PR)

Alle (okay, næsten alle) venter i spænding på at finde ud af, hvem der skal følge efter Daniel Craig i rollen som James Bond.

Og der skal ikke meget til for, at internettet pludselig føler, at de har regnet ud, hvem der skal trække i smokingen i næste ombæring.

Således har en ny Instagram-video fra Stanley Tuccis hånd antændt rygtebørsen.

I videoen sidder Stanley Tucci på restaurant med sin medskuespiller Richard Madden. Begge medvirker i den aktuelle spionserie ‘Citadel’ på Prime Video, og de har tilsyneladende en ukuelig tørst efter martinier, hvilket vel kun kan betyde én ting?

Kommentarfeltet til videoen bobler i hvert fald over med fans, der mener, at det kan være et hint om, at Richard Madden er den næste Bond (Stanley Tucci virker desværre ikke nær så oplagt).

‘Game of Thrones’-skuespilleren Richard Madden har tidligere figureret på bookmakernes lister over mulige kandidater, så det virker bestemt også til, at Tucci og Madden har spekuleret i at puste til rygterne.

Omvendt kan man også sige, at hvis Madden rent faktisk stadig var i spil til rollen, ville det skabe store problemer for ham, hvis han begyndte at afsløre det for offentligheden. Så måske tyder videoen snarere på, at han har nok distance til det hele, at han kan læne sig tilbage og lave sjov med det.

Her på Soundvenue gav vi sidste måned vores bud på de nuværende favoritter til rollen, men kapløbet er langt fra skrevet i sten. Eksempelvis figurerer ‘I May Destroy You’-stjernen Paapa Essiedu som favorit på flere bookmakeres liste i øjeblikket.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af