Arnold Schwarzenegger og James Cameron skændtes over ‘Terminator’-franchisens mest berømte replik

Arnold Schwarzenegger og James Cameron skændtes over ‘Terminator’-franchisens mest berømte replik
'The Terminator'. (Foto: PR)

Arnold Schwarzenegger er her, dér og alle vegne på Netflix, hvor han både er aktuel i spionserien ‘Fubar’ og i dokumentarserien om hans liv og karriere, ‘Arnold’.

I sidstnævnte fortæller den ikoniske skuespiller blandt andet, at der opstod en lille konflikt mellem ham selv og James Cameron under optagelserne af karrieremilepælen ‘The Terminator’.

Årsagen var intet mindre end en af nyere tids mest legendariske filmreplikker, den udødelige »I’ll be back«. Det skriver Variety.

»På et tidspunkt midtvejs i optagelserne skulle vi lave den her scene på politistationen. Replikken lød: ‘I’ll come back’. Det var ikke meningen, at det skulle være en stor ting overhovedet«, siger Cameron og fortsætter:

»Det skulle bogstaveligt talt bare være: ‘Intet problem, jeg kommer tilbage’. Af en eller anden grund sagde Arnold ikke ‘I’ll come back’. Jeg sagde: ‘Jamen så bare sig ‘I’ll be back’. Helt simpelt«.

Schwarzenegger fortæller, at han syntes, at »I’ll be back« ikke helt passede til en robot, fordi »I will be back« lød mere mekanisk.

Det forslag huede dog ikke Cameron det mindste, fortæller skuespilleren: »Han sagde: ‘Er du forfatteren?’ Jeg sagde: ‘Nej’, hvorefter han sagde: ‘Så lad være med at fortælle mig, hvordan jeg fucking skal skrive«.

Resten er, som man siger, historie, og Schwarzenegger indrømmer da også, at Cameron viste sig at have fuldstændig ret: »Det blev en af de mest citerede filmreplikker nogensinde, tror jeg. Det understreger, hvem der havde ret, og hvem der tog fejl«.

‘Arnold’ kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af