Margaret Qualley fører an i Coen-road-movie med Pedro Pascal og Matt Damon – se traileren

Margaret Qualley fører an i Coen-road-movie med Pedro Pascal og Matt Damon – se traileren
'Drive-Away Dolls'. (Foto: PR)

I fællesskab har instruktørerne Joel og Ethan Coen leveret film som ‘The Big Lebowski’ og ‘Fargo’. I de seneste år har de dog lavet film hver for sig.

Mens Joel Coen har bragt sin sort-hvid-fortolkning af ‘Macbeth’ til verden, er Ethan nu klar med sin selvstændige spillefilmsdebut ‘Drive-Away Dolls’, hvis trailer lige er landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen har Margaret Qualley og Geraldine Vishwanathan i hovedrollerne, som det umage vennepar Jamie og Marian, der begiver sig ud på et roadtrip til Tallaassee i Florida, men kommer i karambolage med en gruppe kriminelle.

Mens Qualley har vakt opsigt i blandt andet Netflix-serien Maid og som Manson-kultmedlem i Quentin Tarantinos ‘Once Upon A Time in Hollywood’, er medspilleren Vishwanathan et mindre kendt navn, der dog gjorde sig bemærket i ungdomskomedien ‘Blockers’. De får selskab af navne som Pedro Pascal, Matt Damon og Beanie Feldstein.

Ethan Coen har skrevet filmens manuskript sammen med sin kone Tricia Cooke.

‘Drive-Away Dolls’ får amerikansk premiere 22. september 2023. Hvornår den lander i Danmark er endnu uvist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af