Nikolaj Lie Kaas’ stjernespækkede komedieserie får premieredato på TV 2

Nikolaj Lie Kaas’ stjernespækkede komedieserie får premieredato på TV 2
Nikolaj Lie Kaas instruerer Esben Smed og Dar Salim under optagelserne til 'Agent'. (Foto: Henrik Ohsten/Zentropa)

Nikolaj Lie Kaas står foran sit store gennembrud som instruktør og manuskriptforfatter, når hans stjernespækkede komedieserie ‘Agent’ får premiere på TV 2 til sommer.

Serien er blandt årets mest imødesete danske serier, og nu skal vi ikke vente længe på at få syn for sagn.

TV 2 har offentliggjort, at serien får premiere 2. juli på TV 2 Play og 9. juli på flow.

‘Agent’ handler om Joe, der er agent for kunstnere og kendisser. Firmaet ejes af hans mor, men Joe har sine egne drømme og planer for dets fremtid – planer, som ikke helt går, som han håber, samtidig med at hans ekskone truer med at hive ham i Familieretshuset for at minimere samværet med deres børn.

Esben Smed spiller Joe og Julie Agnete Vang indtager rollen som hans ekskone, mens serien i bedste ‘Klovn’-stil befolkes af en perlerække af berømtheder i roller som forvrængede udgaver af dem selv. Fra Tobias Rahim og Thomas Blachman til Sidse Babett Knudsen, Dar Salim, Helle Thorning-Schmidt, Magnus Millang og Lars Løkke Rasmussen.

‘Agent’ lyder umiddelbart som en krydsning mellem ‘Klovn’ og den franske hitserie ‘Ring til min agent!’. Lie Kaas har tidligere arbejdet i samme boldgade med hans instruktørdebut, serien ‘Mr. Poxycat & Co.’, der var inspireret af ‘The Office’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af