Sony sender ny udgave af ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ i biograferne efter klager

Sony sender ny udgave af ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ i biograferne efter klager
'Spider-Man: Across the Spider-Verse'. (Foto: SF Studios)

Den anden film i Sonys animerede Spider-Verse-univers er få uger efter premieren blevet et globalt hit.

Filmen ligger solidt i toppen af listen over verdens mest indtjenende film i biograferne lige nu, og den har også modtaget fremragende anmeldelser.

Holdet bag filmen har dog også modtaget adskillige klager om for lav lyd og dårlig lydbalance i biograferne.

Der er særligt blevet klaget over lydniveauet i en af åbningsscenerne, der fokuserer på Hailee Steinfelds Gwen Stacy-karakter, hvor man næsten ikke skulle kunne høre, hvad der bliver sagt.

Nu har Sony så taget kritikken til sig og udsendt filmen i en ny version, hvor lydniveauerne skulle være justeret. Det bekræfter en kilde over for Variety.

Manuskriptforfatter og producer Phil Lord meldte sig ind i diskussionen på Twitter i sidste uge, hvor han opfordrede biografgængere til at bede biograferne om at skrue lyden op til et vist niveau, hvis de oplevede problemer.

Soundvenues anmelder gav seks stjerner til den nye Spider-Man-film og opsummerede sin begejstring: »’Spider-Man: Across the Spider-Verse’ løfter den tunge arv fra sin forgænger med en visuelt bjergtagende, bevægende og medrivende triumf af en film. Find en biograf med et stort lærred, køb en billet og nyd oplevelsen!«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af