Jamie Foxx henvender sig til sine fans for første gang siden sin indlæggelse: »Min søster og min datter reddede mit liv«

Jamie Foxx henvender sig til sine fans for første gang siden sin indlæggelse: »Min søster og min datter reddede mit liv«
Jamie Foxx. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Tilbage i april måned blev Jamie Foxx indlagt under optagelserne til filmen ‘Back in Action’, hvor han spiller over for Cameron Diaz.

Tilfældet blev blot beskrevet som en »medicinsk komplikation« via sociale medier af multitalentets datter, Corinne Foxx, og det blev ikke yderligere uddybet, hvad det i virkeligheden drejede sig om.

Siden har man kun modtaget en kort besked fra den 55-årige texaner, der bekræftede sit velbefindende, efter pressen havde spredt falske rygter.

Nu adresserer Foxx sine fans for første gang siden indlæggelsen i en ny video på sin Instagram. Det melder Indiewire.

»Først og fremmest, vil jeg sige tak til alle, der har bedt for mig, mand, og sendt mig beskeder. Jeg kan ikke engang begynde med at fortælle jer, hvor langt det har taget mig, og hvordan det har bragt mig tilbage. Jeg var igennem noget, jeg aldrig nogensinde troede, jeg skulle igennem«, siger Jamie Foxx i videoen og fortsætter:

»Jeg ved, der var en masse mennesker, der ventede, og som gerne ville have opdateringer. Men, for at være ærlige med jer, ville jeg bare ikke have, I skulle se mig sådan, mand. Du ved, jeg vil have, I skal se mig grine, lave jokes, lave en film eller en serie. Jeg ville ikke have, I skulle se mig med slanger i kroppen, og prøve at regne ud om jeg ville klare den«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Og for at være ærlige med jer, min søster, Deidra Dixon, og min datter, Corinne Marie, reddede mit liv. Så på grund af dem, på grund af Gud, på grund af en masse fantastiske medicinske fagfolk, er det muligt for mig at lave den her video«.

Selv om Foxx, af gode grunde, virker noget ramt i videoen, er han ikke bleg for at lave et par jokes undervejs og have lidt selvironi om sine projekter –nogle gode, nogle mindre gode.

Mens optagelserne til ‘Back in Action’ er sat på pause, kan man snart opleve Jamie Foxx over for Nikolaj Coster-Waldau i filmen ‘God is a Bullet’, som får dansk biografpremiere 3. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af