Castingchefer sagde nej tak til bare overkroppe under ‘Barbie’-auditions

Castingchefer sagde nej tak til bare overkroppe under ‘Barbie’-auditions
'Barbie'. (Foto: Warner)

I Greta Gerwigs biografaktuelle ‘Barbie’ skorter det ikke på billeder af Ryan Goslings mavemuskler.

Men de skuespillere der gik til casting på rollerne som filmens mange Ken-dukker skulle beholde trøjerne på. Det var en castingholdets regler, fortæller castingcheferne Allison Jones og Lucy Bevan til Motionpictures.org.

»Nogle af Ken’erne tog deres t-shirts af, og vi var sådan, nej, nej, du behøver ikke tage din t-shirt af«, fortæller de.

Filmens castings blev afholdt under corona-lockdown, så skuespillerne blev udvalgt via video, som de sendte ind.

»Kæmpe skuespillere var på skærmen efter kun at have set et par siders dialog«, fortæller castingcheferne.

Og fordi mange roller blot var markeret som Ken og Barbie, blev karaktererne bygget op efter, hvilke skuespillere der gjorde størst indtryk.

»Hun skabte virkelig karaktererne efter, hvem hun bedst kunne lide til de forskellige auditions«, lyder det.

Her udmærkede især skuespillere som Simu Liu sig, der spiller den kamplystne Ken med den komiske »beach off«-dialog over for Ryan Goslings Ken, hvis job som bekendt bare er strand. Derudover gjorde Issa Rae stort indtryk på Greta Gerwig.

»Det som Greta hele tiden understregede var, at ingen af de her mennesker var sarkastiske eller blinkede til kameraet. De var virkelig Kener og Barbier«, fortæller Bevan og Jones.

Greta Gerwig har tidligere fortalt, at det var meningen at Timothée Chalamet og Saoirse Ronan, der har medvirket i begge hendes tidligere film, skulle have små roller i ‘Barbie’. Det kunne dog ikke lade sig gøre, og det skyldtes planlægning gentager casting-cheferne:

»På en film som den her, den var ekstremt ambitiøs at skyde og havde et kompliceret skema, så kan du have geniale ideer, men så er folk enten ledige, eller også er de det ikke«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af