Paul Mescal var for nervøs til at tale med Pedro Pascal på ‘Gladiator 2’-optagelser

Paul Mescal var for nervøs til at tale med Pedro Pascal på ‘Gladiator 2’-optagelser
Paul Mescal i 2022. (Foto: Darren Gerrish/Getty Images)

Ridley Scotts kommende efterfølger til instruktørens egen nyklassiker, ‘Gladiator’, har, foruden Connie Nielsen og Denzel Washington, to af tidens mest hypede skuespillere på plakaten: Paul Mescal og Pedro Pascal.

Faktisk tog det lidt tid, før de to skuespillere begyndte at tale sammen på ‘Gladiator 2’-settet, fortæller Mescal i et længere interview med Esquire.

‘Aftersun’-stjernen, der spiller filmens hovedrolle, var nemlig for nervøs til at hilse på sin nye kollega. »Jeg var alt for bange for at gå hen til ham«, siger Mescal i interviewet. »Han kom hen og virkede bare så oprigtig. Jeg glæder mig virkelig til at hænge ud med ham«.

Størrelsen på Hollywood-produktionen ser i det hele taget ud til at påvirke Mescal:

»Jeg kan ikke overdrive, hvor stresset jeg er over at tale om særligt den film, fordi det helt sikkert er den største, jeg har lavet«, fortsætter han. »Jeg er virkelig spændt, men det er lidt svært at slippe fri fra filmens eftermæle. Jeg synes, den er virkelig godt skrevet, og den hylder den første film, men det er helt sikkert noget, jeg tror, jeg kan gå ind i og gøre til mit eget«.

‘Gladiator 2’ står til at få premiere 21. november 2024. Optagelserne er dog i øjeblikket sat på pause på grund af den verserende Hollywood-strejke, skriver Indiewire.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af