Selena Gomez anklages for at bryde strejke med nu slettet Instagram-opslag

Selena Gomez anklages for at bryde strejke med nu slettet Instagram-opslag
'Only Murders In The Building'. (Foto: Craig Blankenhorn/Hulu)

Skuespiller og popstjerne Selena Gomez har allerede et kompliceret forhold til sociale medier, som hun efter sigende bruger så lidt som muligt. Nu har hendes Instagram så voldt hende flere problemer, efter hun blev anklaget for at bryde den igangværende skuespilstrejke i Hollywood med et opslag på det sociale medie. Det skriver Variety.

Årsagen til kritikken er en video, hun har postet på sin Instagram-konto, der af hendes følgere mistænkes for at stamme fra optagelserne af serien ’Only Murders in the Building’. Videoen havde beskrivelsen »Missing and wanting. @onlymurdershulu«.

Mordmysterie-komedieserien lige nu aktuel med sin tredje sæson, der i USA kan ses på streamingtjenesten Hulu, som Gomez havde tagget i opslaget.

SAG-AFTRA forbyder sine medlemmer at promovere aktuelle projekter, de er involverede i, så længe der er strejke. Det gælder også opslag på sociale medier.

Om videoen er et egentligt brud på reglerne er uklart, da Gomez i videoen hverken skulle have nævnt serien eller streamingtjenesten. Men at hun har tagget seriens officielle Instagramkonto, er nok til at så tvivl blandt hendes følgere. Opslaget er i hvert fald blevet slettet.

Hollywoods manuskriptforfattere har strejket siden maj og skuespillerne siden midten af juli måned. Sidst begge strejkede på samme tid var i 1960.

Du kan læse Soundvenues gennemgang om årsagerne, konsekvenserne og udsigterne for konflikten her.

Tredje sæson af ’Only Murders in the Building’ fik fem stjerner af Soundvenues anmelder og kan herhjemme ses på Disney+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af