Christina Ricci kommenterer medieombrust voldtægtssag: »Nogle gange gør folk, vi har elsket og beundret, forfærdelige ting«

Christina Ricci kommenterer medieombrust voldtægtssag: »Nogle gange gør folk, vi har elsket og beundret, forfærdelige ting«
Chrstina Ricci. (Foto: Leon Bennett/FilmMagic)

I weekenden udsendte Ashton Kutcher og Mila Kunis en undskyldning, efter det kom frem, at de havde indgivet støttende breve i Danny Mastersons retssag, hvor skuespillerkollegaen efterfølgende blev idømt 30 års fængsel for voldtægt af to kvinder.

Kutcher og Kunis’ breve handlede om Mastersons karakter – at de havde kendt ham i mange år som en god indflydelse, en god far og en god ven. De havde skrevet brevene på Mastersons families anmodning.

Nu tager Christina Ricci del i diskussionen, uden dog at nævne Masterson, Kutcher og Kunis ved navn.

Ifølge The Wrap postede ‘Yellowjackets’-skuespilleren en række stories på Instagram, efter Kutcher og Kunis havde uploadet deres undskyldningsvideo til samme platform.

»Nogle gange gør folk, vi har elsket og beundret, forfærdelige ting«, skriver Ricci.

»Folk, vi kender som ‘fede fyre’, kan være overfaldsmænd og mishandlere. Det er svært at acceptere, men det bliver vi nødt til. Hvis vi siger, vi støtter ofre – kvinder, børn, mænd, drenge – så bliver vi nødt til at tage dette standpunkt«.

Ricci skriver ydermere, at hun har personlige erfaringer med sympatiske fyre, der viste sig at begå overgreb i privaten.

Insider har taget screenshots af Riccis stories – se dem herunder herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af