Ashton Kutcher og Mila Kunis undskylder efter at have støttet voldtægtsdømte Danny Masterson i retssag

Ashton Kutcher og Mila Kunis undskylder efter at have støttet voldtægtsdømte Danny Masterson i retssag
Ashton Kutcher og Mila Kunis til Academy Awards i 2022. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Over weekenden kom det frem, at Ashton Kutcher og Mila Kunis havde spillet en rolle i den netop afsluttede retssag mod skuespiller Danny Masterson, som tidligere på ugen blev idømt 30 års fængsel for at have voldtaget to kvinder.

Ægteparret Kunis og Kutcher, som arbejdede sammen med Masterson i 90’erne på serien ‘Dengang i 70’erne’, havde indgivet breve til retssagens dommer, før dommen blev afsagt, for at tale for Mastersons karakter.

Her skrev Kutcher blandt andet: »Danny har ikke været andet end en positiv indflydelse for mig. Han er et ekstraordinært ærligt og bevidst menneske«.

Nu har Kutcher og Kunis følt sig nødsaget til at komme med en forklaring og en undskyldning. Det skriver The Wrap.

I en video på Kutchers Instagram-profil fortæller parret, at de skrev brevene på Mastersons families foranledning for at beskrive den person, de har kendt gennem 25 år, som de ser ham.

»Vi støtter ofre«, siger Kunis i videoen. »Brevene blev ikke skrevet for at betvivle retssystemets legitimitet eller validiteten ved juryens domfældelse«.

»De skulle læses af dommeren«, tilføjer Kutcher. »Det var ikke for at underminere ofrenes vidneudsagn eller retraumatisere dem på nogen måde. Det ville vi aldrig gøre. Og vi undskylder, hvis det er sket«.

Se hele videoen herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af