Mila Kunis og Ashton Kutcher støtter den voldtægtsdømte skuespillerkollega Danny Masterson

Mila Kunis og Ashton Kutcher støtter den voldtægtsdømte skuespillerkollega Danny Masterson
Ashton Kutcher og Mila Kunis til Academy Awards i 2022. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Skuespiller Danny Masterson, bedst kendt for at medvirke i sitcom-serien ‘Dengang i 70’erne’, blev i denne uge idømt 30 års fængsel for at have voldtaget to kvinder i henholdsvis 2001 og 2003.

Anklagerne blev rejst i 2017, hvor skuespilleren efterfølgende blev fyret fra serien ‘The Ranch’.

Danny Masterson er medlem af Scientology, og ofrene var alle kvinder fra kirken, der anklager ham for at have givet dem stoffer og voldtaget dem i hans hjem i Hollywood.

Efterfølgende er det kommet frem, at ægteparret Ashton Kutcher og Mila Kunis, Mastersons kollegaer på ‘Dengang i 70’erne’, indgav breve til retssagens dommer, før dommen blev afsagt, for at tale for Mastersons karakter.

Journalisten Tony Ortega har opsnappet brevene og delt dem på sin blog, skriver TMZ.

»Danny har ikke været andet end en positiv indflydelse for mig. Han er et ekstraordinært ærligt og bevidst menneske«, skriver Ashton Kutcher ifølge TMZ i sit brev til dommeren.

Kutcher nævner desuden, at Masterson holdt ham ude af et »typisk Hollywood-liv med stoffer«, og at »det ville være en højere uretfærdighed i sig selv, hvis hans datter vokser op uden en fars tilstedeværelse«.

Mila Kunis skriver i sit brev, at det har været et »privilegie« at være en del af Mastersons liv, og at hans opførsel som far og ægtemand har været »intet mindre end ekstraordinær«.

‘Dengang i 70’erne’-skuespillerne Debra Jo Rupp og Kurtwood Smith samt en række andre tidligere kollegaer har også sendt breve til dommeren.

Masterson afviser selv anklagerne, han nu er blevet dømt for.

»Mr. Masterson begik ikke forbrydelserne, som han er blevet sigtet for, og vi de appellerende advokater – de bedste og dygtigste i landet – er sikre på, at disse sigtelser vil blive væltet«, udtalte Mastersons advokat ifølge The Wrap efter dommen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af