Manuskriptforfattere demonstrerer mod Drew Barrymore, der genoptager sit talkshow trods strejke

Manuskriptforfattere demonstrerer mod Drew Barrymore, der genoptager sit talkshow trods strejke
Drew Barrymore. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for TIME)

Mange amerikanske talkshows er for tiden sat på pause på grund af den verserende strejke blandt Hollywoods manuskriptforfattere. Men Drew Barrymores ‘The Drew Barrymore Show’ vender tilbage til tv-skærmene på mandag med sin fjerde sæson.

Barrymore overtræder ikke nogen regler vedrørende strejken, da hun som vært på et tv-program hører under en anden overenskomst. Ifølge The Washington Post vil talkshowet ikke udføre opgaver, som før ville være klaret af manuskriptforfattere fra strejkende WGA (Writers Guild of America).

Alligevel har netop personer fra WGA valgt at demonstrere mod Drew Barrymores show foran CBS Broadcast Center for ikke at vise solidaritet med manuskriptforfatterne.

Deadline.com fortæller, at to personer, der skulle være publikummer til optagelserne af talkshowets nye sæson, blev smidt ud for at være iført WGA-badges.

De to publikummer siger i en video, at de ikke anede, der var en strejke i gang, og at de modtog deres badges af demonstranter uden for bygningen.

I går fortalte Drew Barrymore om sin beslutning om at gå i gang med fjerde sæson af sit talkshow. Her gjorde hun det klart, at talkshowet aldrig var sat på pause på grund af strejken – de har blot holdt en planlagt sommerpause, efter tredje sæson sluttede i april.

»Jeg står ved denne beslutning. Vi efterlever, at vi ikke diskuterer eller promoverer film og tv, som er påvirket på nogen måde«, skriver Barrymore i et Instagram-opslag.

»Vi gik i luften under en global pandemi. Vores show blev bygget til sensitive tider og har kun fungeret via alt det, den virkelige verden gennemgik i realtid. Jeg vil være der for at give det, forfattere gør så godt, hvilket er en måde at føre os sammen på eller hjælpe os med at forstå det at være menneske. Jeg håber, at det løser sig for alle så snart som muligt. Vi har navigeret i svære tider, siden vi gik live første gang. Og nu tager jeg et skridt mod at starte sæson 4, endnu en gang med ydmyghed«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af