Paul Dano brugte virkelig mange takes på ‘The Batman’-finale

Paul Dano brugte virkelig mange takes på ‘The Batman’-finale

Paul Dano leverede en maskeret, men skarp præstation som Gækkeren i ‘The Batman’, men det kom heller ikke ud af ingenting.

I et nyt portrætinterview med The Guardian fortæller filmens instruktør Matt Reeves, at de brugte hele to dage på at indspille den ene scene der udspiller sig i slutningen af filmen, hvor Robert Pattinsons helt står overfor Danos skurk. Han kalder Danos tilgang for »utrættelig«.

Og fordi instruktøren var så betaget af Danos forskellige præstationer, tog de den igen og igen.

»Vi brugte to dage på den sidste scene mellem ham og Robert Pattinson som Batman. Vi må let have skudt 70 eller 80 takes. Paul elsker at udforske. Han bliver besat på den måde«.

Normalt forbinder man ekstreme mængder takes med noget, der ikke går som det skal, eller ekstremt perfektionistiske instruktører. Ifølge ‘The Batman’s Matt Reeves, lyder det dog mere som en positiv form for besættelse.

»Der var alle de her øjeblikke som Gækkeren hvor han ville blive ramt af et eller andet og så bryde ud i et vredesanfald. Man vidste aldrig fra take til take, hvor det skift ville komme. Jeg kunne sidde der med hovedtelefonerne på og prøve at styre min latter, fordi han altid gjorde noget overraskende. Paul ville så spørge mig: ‘Var det skørt? Var det for meget?’ Jeg ville sige, ‘Nej, det er fantastisk. Lad os tage et til«, fortæller han.

Det var ikke kun i slutscenen Danos præstation tog mange takes. Instruktøren har tidligere fortalt, at optagelsen af den trusselsvideo Gækkeren sender til Batman, også blev til med 200 takes, fordi Dano »intstruerede et enmandsteaterstykke på en iPhone«. Det fortalte Reeves The Hollywood Reporter sidste år.

Paul Dano er snart aktuel i filmatiseringen af dramaet omkring GameStop-aktien i ‘Dumb Money’, der får premiere 21. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af