‘Sex Education’-stjerne var starstruck på ‘Barbie’-set – »druknede« i Ryan Goslings øjne

‘Sex Education’-stjerne var starstruck på ‘Barbie’-set – »druknede« i Ryan Goslings øjne
'Barbie'. (Foto: Warner)

Britiske Ncuti Gatwa er med succesen fra ‘Sex Education’ – og senest rollen som The Doctor i den britiske kultserie ’Doctor Who’ – godt på vej til at blive en stor stjerne.

Alligevel var det stjernespækkede cast på settet til ’Barbie’ lidt for meget for ham.

»Jeg var så nervøs, at jeg nærmest ikke snakkede med nogen den første måned«, fortæller han i et interview med Elle UK.

Gatwa spiller én af de mange ken-dukker i filmen og fremhæver særligt sin medspiller Ryan Gosling som udslagsgivende faktor for sin nervøsitet: »Der var et tidspunkt, hvor jeg snakkede med Greta (Gerwig, red.), og jeg vendte mig om, og Ryan Gosling kiggede på mig, og hans øjne var så blå, at jeg bare… væltede. Jeg druknede bare i hans øjne«.

Nervøsiteten varede heldigvis ikke ved for Gatwa, der beskriver ‘Barbie’-settet som »det venligste, mest empatiske set, jeg nogensinde har været på«.

En anden faktor, der fik blødt ham lidt op, var de fester, der blev holdt under optagelserne. På et tidspunkt arrangerede Margot Robbie en partybus for hele holdet til en live ‘Magic Mike’-optræden efterfulgt af en fest på natklubben ’The Box’.

»Gruppechatten var lit dagen efter«, fortæller Gatwa om festen, man godt ville have været inviteret til.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af