Disney-stjerne blev »angrebet, udskammet, unfollowed og truet« efter Israel-støtte

Disney-stjerne blev »angrebet, udskammet, unfollowed og truet« efter Israel-støtte
Josh Gad. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images)

Skuespiller Josh Gad har modtaget mange reaktioner på sin støtte til Israel efter Hamas’ angreb.

Modreaktionerne har nu taget overhånd i en sådan grad, at han i et nyt opslag på Metas Twitter-erstatning Threads udtrykker sin frustration over responsen på opslaget.

»I går overværede jeg og verden, hvordan en terroristorganisation massakrerede 600 uskyldige mennesker og tog børn og familier som gidsler. Jeg postede et budskab om sorg og chok«, skriver han.

Gad fortsætter: »Jeg, som altid har været kritisk overfor den israelske regering og dens mønster af besættelse og angreb på uskyldige Gaza-indbyggere, blev personligt angrebet, udskammet, unfollowed og truet«.

Ovenpå missilangrebet på Israel delte ’Frozen’-stjernen i lørdags et opslag på Threads. Her skrev han blandt andet: »Jeg har ingen ord. Jeg beder for mine mange familiemedlemmer i Israel. Sikke en kujonagtig handling«.

Ifølge Gad er hans opslag ikke faldet i god jord hos mange af hans følgere. Særligt kritiserer han den måde konflikten i Israel og Palæstina omtales:

»Folk behandler det som en fodboldkamp med to hold, hvor pointene er døde kroppe. Vifter med flag som er de fodboldtrøjer. Har vi fucking mistet forstanden?« skriver han og afslutter med »Der er ingen vindere her. Vi taber alle. Vigtigst af alt er alle israelere og palæstinensere på den tabende side. Jeg er virkelig i vildrede. Jeg er vel den naive«.

Josh Gad er aktuel med Broadway-musicalen ‘Gutenberg! The Musical!’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af