Klassikeren ‘The Color Purple’ får nyt liv som episk musical – se den nye trailer

Klassikeren ‘The Color Purple’ får nyt liv som episk musical – se den nye trailer
'The Color Purple' (Foto: PR)

Mange forbinder nok den prisvindende romanklassiker ‘The Color Purple’ (på dansk ‘Farven lilla’) med Steven Spielbergs filmatisering fra 1985, der havde Whoopi Goldberg i hovedrollen og modtog 11 Oscar-nomineringer.

Siden 80’er-filmen har en anden fortolkning af bogen faktisk gået sin sejrsgang, nemlig Broadway-musicalen ‘The Color Purple’, der i 2016 vandt to prestigefulde Tony-statuetter.

Det er denne musicalversion, der ligger til grund for den kommende nye ‘The Color Purple’-filmatisering, som netop har fået en ny, episk trailer som optakt til sin vinterpremiere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Color Purple’ handler om den sorte teenager Celies barske kamp for selvstændighed i start 1900-tallets sydstater. Hun oplever først misbrug og vold i hjemmet, før hun giftes væk til en mand, som blot fortsætter misbruget og også går efter Celies lillesøster, Nettie.

Det nye instruktørnavn Blitz Bazawule står bag den kommende film, der har blandt andre Steven Spielberg, Scott Sanders, Oprah Winfrey og Quincy Jones tilknyttet som producere.

I de bærende roller ses ‘Den lille havfrue’-talentet Halle Bailey, debutanten Fantasia Barrino, Taraji P. Henson, Aunjanue Ellis-Taylor, Danielle Brooks, Colman Domingo, Corey Hawkins og r’n’b-artisten H.E.R.

‘The Color Purple’ får dansk biografpremiere 18. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af