Maya Hawkes Angst skaber kaos i teenagehjernen i traileren til ‘Inside Out 2’

Maya Hawkes Angst skaber kaos i teenagehjernen i traileren til ‘Inside Out 2’
'Inside Out 2'. (Foto: Disnet/Pixar)

Pixar begik et pletskud tilbage i 2015 med ‘Inside Out’, der handlede om noget så komplekst som et lille barns følelser. Nu vender holdet af følelseskarakterer inde i den unge Rileys hoved tilbage med opfølgeren ‘Inside Out 2’.

Denne gang opstår der kaos i hjernens kontrolrummet, fordi der ankommer nye pubertære følelser, da Riley pludselig er blevet teenager. Således bliver de nødt til at byde Angst, der spilles af ‘Stranger Things’-stjernen Maya Hawke, velkommen iblandt dem. Men hun viser sig ikke, at være den eneste nytilkommer, der skaber ubalance i følelsesforetagendet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den første ‘Inderst Inde’ blev skabt af Pete Docter (‘Up’, ‘Soul’, ‘Monster’s Inc.’), som dog kun medvirker som executive producer denne gang. I stedet bliver det instruktørdebut for Kelsey Mann, der stod bag manuskriptet til ‘Den gode dinosaur’.

Amy Poehler er tilbage som hovedrollen Joy, mens Mindy Kalings Afsky og Bill Haders Frygt er blevet skiftet ud med Tony Hale og Liza Lapira.

‘Inside Out 2’ får premiere 13. juni 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af