Ny Marvel-serie skruer op for volden – se den dystre trailer til ‘Echo’

Ny Marvel-serie skruer op for volden – se den dystre trailer til ‘Echo’
'Echo'. (Foto: Disney+)

Hvis du er blandt dem, der synes, Marvels film- og serieunivers godt kan blive lidt for fjollet og joke-fokuseret, er der godt nyt.

Den kommende Marvel-serie ‘Echo’ bliver nemlig en dyster og voldelig affære. Sådan ser det i hvert fald ud i serien intense første trailer, der lige er landet.

I ‘Echo’ spiller Alaqua Cox tegneseriekarakteren Maya Lopes med superheltenavnet Echo, som man lærte at kende i ‘Hawkeye’-serien. Man ser desuden et glimt af Daredevil, spillet af Charlie Cox, i traileren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I den nye serie forsøger Maya Lopes’ adoptivfar Wilson Fisk, også kendt som superskurken Kingpin (Vincent D’Onofrio), at overtale hende til at blive en del af sit kriminelle imperie. I stedet må hun søge mod sin families fortid for at forstå sin egen arv og fremtid.

Echo er Marvel Cinematic Universes første superhelt med rødder i USA’s oprindelige folk, ligesom hun er film- og seriefranchisens første døve superhelt.

Serien får premiere på Disney+ 10. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af