Se første trailer til Netflix’ store fantasy-satsning ‘Avatar: The Last Airbender’

Se første trailer til Netflix’ store fantasy-satsning ‘Avatar: The Last Airbender’
'Avatar: The Last Airbender'. (Foto: Netflix)

Den populære animationsserie ‘Avatar: The Last Airbender’ får til næste år en liveaction-overhaling på Netflix. Og at dømme efter første trailer har streaminggiganten ikke sparet på budgettet.

‘Avatar: The Last Airbender’ foregår i en fantasyverden inspireret af kinesisk kampsport og mytologi, der er opdelt i fire nationer, som tilhører hver deres element: vand, jord, ild og luft.

Alle nationer har såkaldte benders, som kan manipulere med hver deres respektive element. Én person, Avataren, kan imidlertid styre alle fire elementer. Det bliver derfor hans opgave at genskabe fred i verden, da den magtsyge ildnation angriber og udrydder luftens folk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

M. Night Shyamalan har tidligere forsøgt sig med at filmatisere animationsserien (som er amerikansk på trods af sin animestil) med den mislykkede ‘The Last Airbender’ fra 2010. Nu har den relativt ukendte manuskripforfatter Albert Kim, som blandt andet har serierne ‘Nikita’ og ‘Sleepy Hollow’ på cv’et, givet det et skud.

På rollelisten finder man blandt andre Daniel Dae Kim, Ken Leung, Paul Sun-Hyung Lee og Tamlyn Tomita – samt unge Gordon Cormier i hovedrollen som Avataren Aang.

‘Avatar: The Last Airbender’ lander på Netflix 22. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af