Michelle Yeoh skal beskytte sin familie fra Taiwans underverden i ‘The Brothers Sun’ – se traileren

Michelle Yeoh skal beskytte sin familie fra Taiwans underverden i ‘The Brothers Sun’ – se traileren

Oscar-vinder Michelle Yeoh står i front for den slagkraftige kommende Netflix-serie ‘The Brothers Sun’, hvor hun spiller den eksilerede matriark for en magtfuld taiwanesisk mafia.

Traileren er lige landet og byder på et hæsblæsende møde mellem den kriminelle underverden i Taipei og et roligt familieliv i Los Angeles.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lejemorderen Charles Sun (Justin Chien), der er søn af den kriminelle Sun-families triadeleder, og som residerer i den taiwanesiske hovedstad, får fjender på nakken, da hans far bliver myrdet. Derfor bliver han nødt til at rejse til Los Angeles for at beskytte sin eksilerede mor Eileen (Yeoh) og lillebroren Bruce (Sam Song Li), der lever et normalt liv i USA.

Udover at have mordere på nakken, bliver den splittede familie dog også nødt til at stå sammen på tværs af deres mørke hemmeligheder og lange adskillelse.

Bag serien står Brad Falchuk, der er kendt for Ryan Murphy-samarbejderne ‘Glee’, ‘American Horror Story’ og ‘Pose’ og det nye navn Byron Wu.

‘The Brothers Sun’ får premiere på Netflix 4. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af