Christina Applegate jokede med sin sygdom i rørende Emmy-tale: »I udskammer mit handicap ved at stå op«

Christina Applegate jokede med sin sygdom i rørende Emmy-tale: »I udskammer mit handicap ved at stå op«
Christina Applegate ved Emmy-uddelingen 2024. (Foto: Monica Schipper/WireImage)

Det var nogle tårevædede minutter, da Christina Applegate indtog scenen ved gårsdagens Emmy-show for at uddele prisen for bedste kvindelige birolle i en komedieserie.

»I udskammer mit handicap totalt ved at stå op«, lød den første spøgefulde kommentar fra Applegate, der gik ind på scenen til et stående bifald og tonerne af ‘Love and Marriage’ fra tv-serien ‘Vores værste år’, som hun var barnestjerne i.

»Krop – ikke med Ozempic. Okay, lad os komme i gang«, fortsatte hun. Derefter kom der et billede af hendes første tv-rolle på skærmen fra sæbeoperaen ‘Days of Our Lives’, hvor hun som spædbarn spillede… et spædbarn.

Skuespilleren blev diagnosticeret med multipel sklerose i 2021 og fortalte sidste år, at hun næppe kommer til at arbejde foran kameraet igen. Hun omtalte sin rolle i Netflix-serien ‘Dead to Me’ som sit »formentlig sidste job«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Applegate takkede for at få lov til at spille »sjove, fejlfyldte, komplekse karakterer« ligesom de nominerede i kategorien, hvorefter hun uddelte prisen til Ayo Edebiri (»Ayo få din røv herop« som skuespilleren kaldte hende), som vandt for sin præstation i første sæson af ‘The Bear’, fordi prisuddelingen var forsinket af strejken.

Applegate var selv nomineret i kategorien bedste kvindelige hovedrolle i en komedieserie for trejde sæson af Netflix-serien ‘Dead to Me’, som gik til Quinta Brunson for ‘Abbott Elementary’.

Se alle aftenens vindere her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af