Glen Powell er storsmilende lejemorder i ’Hit Man’ – se traileren

Glen Powell er storsmilende lejemorder i ’Hit Man’ – se traileren
'Hit Man'. (Foto: Netflix)

For et par måneder siden fik vi David Finchers ’The Killer’, hvor Michael Fassbender koldblodigt lusker rundt på et hævntogt. Nu giver en anden anerkendt instruktør sit besyv med, dog med en noget mere opløftet stemning.

I traileren til Richard Linklaters ’Hit Man’, der netop er landet, charmerer en storsmilende Glen Powell (’Top Gun 2: Maverick’) som undercover politibetjent, mens han skifter mellem personaer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den anonyme professor Gary Johnson, som Powells karakter hedder, bliver ansat af politiet til at posere som lejemorder for at arrestere de mennesker, der prøver at hyre ham. Da en kvinde forsøger at flygte fra sin voldelige mand, må Gary lade masken falde i forsøget på at hjælpe hende. Pludselig befinder han sig i en situation, hvor hans virkelige identitet og en af hans undercover-historier smelter sammen til en.

Adria Arjona spiller den betrængte kvinde, Maddy, som Gary forelsker sig i.

Powell og Linklater har også arbejdet sammen bag kulisserne, hvor de har skrevet manuskriptet i fællesskab. Historien er desuden baseret på en virkelig artikel i avisen Texas Monthly fra 2001.

2024 bliver et travlt år for Powell. Foruden ’Hit Man’ og en bærende rolle i katastrofefilmen ’Twisters’, er han netop blevet annonceret som hovedrollen i den kommende A24-thriller ’Huntington’. Man kan vist roligt sige at Powell er et varmt emne i Hollywood for tiden.

En lejemorderkomedie er lidt af et wildcard fra Linklater, der dog har så forskellige projekter som ’Boyhood’, ’Before’-trilogien og ’School of Rock’ på CV’et. Derudover har instruktøren filmatiseringen af musicalen ’Merrily We Roll Along’ i gang, hvis produktion strækker sig over intet mindre end 20 år.

’Hit Man’ får dansk biografpremiere 18. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af