Brad Pitt genforenes med Quentin Tarantino i instruktørens sidste film

Brad Pitt genforenes med Quentin Tarantino i instruktørens sidste film
Brad Pitt i 'Once Upon a Time in Hollywood'. (Foto: PR)

Endelig er der casting-nyt om Quentin Tarantinos rygteomgærdede sidste film. Deadline kan nemlig afsløre, at Brad Pitt genforenes med instruktøren i ‘The Movie Critic’.

Det er tredje gang, at Pitt medvirker i en Tarantino-film efter hovedroller i ‘Inglourious Basterds’ i 2009 og ‘Once Upon a Time in Hollywood’ i 2019.

Tarantino har tidligere fortalt, at ‘The Movie Critic’ er sat i 70’ernes Los Angeles og handler om en virkelig, men ukendt filmanmelder for et pornomagasin, som Tarantino læste, da han voksede op.

»Han skrev om mainstreamfilm, og han var en kritiker fra anden række. Men jeg synes, at han var en utroligt god kritiker. Han var kynisk som ind i helvede. Hans anmeldelser var en krydsning mellem den tidlige Howard Stern, og hvad Travis Bickle kunne være, hvis han var filmkritiker. Tænk på Travis’ dagbogsnotater«, lød instruktørens beskrivelse sidste år af filmens inspirationskilde.

Hvorvidt Brad Pitt indtager den titulære hovedrolle er uvist. Dog sagde Tarantino sidste år, at han ville gå efter en skuespiller i 30’erne, som han ikke har samarbejdet med før. Det lyder jo ikke som 60-årige Brad Pitt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af