Olivia Colman kritiserer lønforskel i Hollywood: »Hvis jeg var Oliver Colman, ville jeg tjene fucking meget mere«

Olivia Colman kritiserer lønforskel i Hollywood: »Hvis jeg var Oliver Colman, ville jeg tjene fucking meget mere«
Olivia Colman i 'The Lost Daughter'. (Foto: Netflix)

Oscar-vinder Olivia Colman er ikke i tvivl om, at der er ulighed i Hollywood, når det kommer til skuespillerløn til mænd og kvinder. Det forklarer hun i et interview i CNN-programmet ‘The Amanpour Hour’, skriver The Hollywood Reporter.

»Mandlige skuespillere bliver betalt mere, fordi de plejede at sige, at de tiltrak publikum«, siger den britiske skuespiller i interviewet.

»Og faktisk har det ikke været sandt i årtier, men de kan stadig godt lide at bruge det som en grund til ikke at betale kvinder lige så meget som deres mandlige kolleger«.

Til trods for at Colman har været med i succeser som ‘The Crown’, ‘The Favourite’, ‘The Lost Daughter’, ‘Fleabag’ og ‘The Father’, oplever hun også at blive betalt mindre end sine mandlige kollegaer:

»Jeg er meget bevidst om, at hvis jeg var Oliver Colman, ville jeg tjene fucking meget mere, end jeg gør«, siger hun. »Jeg kender til én lønforskel, som er 12.000 procents forskel«.

Olivia Colman var senest aktuel i ‘Wonka’. Se hendes udtalelse herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af