Rebel Wilson: »Røvhullet« Sacha Baron Cohen prøver at stoppe min bog

Rebel Wilson: »Røvhullet« Sacha Baron Cohen prøver at stoppe min bog
Rebel Wilson som vært ved BAFTA 2022. (Foto: PR)

Rebel Wilson har en selvbiografi på vej, ‘Rebel Rising’, der fortæller om hendes rejse fra Australien til Hollywood og stjernestatus med film ‘Pitch Perfect’, ‘Bridesmaids’ og ‘Jojo Rabbit’.

På Instagram sidste uge teasede hun for bogen og fortalte, at ét af kapitlerne ville handle om »et massivt røvhul«, som hun havde arbejdet med på en film, og som fik hende til at forstå, hvad folk mente, når de sagde, at de havde en »ingen røvhuller«-politik, når de valgte filmprojekter.

I weekenden fulgte Wilson så op og berettede i en nu slettet Instagram Story, at »røvhullet« havde hyret en krise-pr-manager og advokater. »Han prøver at stoppe den omtale, der snart kommer ud fra min bog. Men bogen VIL komme ud, og I vil alle sammen lære sandheden at kende«.

Søndag gik Rebel Wilson så hele vejen og satte ifølge The Hollywood Reporter navn på »røvhullet«.

»Jeg vil ikke blive truet eller gjort tavs af dyre advokater eller kriserådgivere. ‘Røvhullet’, jeg taler om i ÉT KAPITEL af min bog, er: Sacha Baron Cohen«.

Rebel Wilson og komikeren bag Ali G, Borat og Brüno spillede sammen i platkomedien ‘Grimsby’ fra 2016 om en engelsk hooligan, der bliver hemmelig agent.

Wilson har ifølge The Hollywood Reporter tidligere fortalt, at Sacha Baron Cohen prøvede at presse hende til at være nøgen under optagelserne og stikke fingeren op i hans røv i en scene, selvom det ikke stod i manuskriptet.

Det er næppe det sidste, vi kommer til at høre om den sag …

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af