Sharon Stone blev bedt om at dyrke sex med medstjerne for at gøre hans præstation bedre

Sharon Stone blev bedt om at dyrke sex med medstjerne for at gøre hans præstation bedre
Sharon Stone ved Vanity Fairs Oscar-fest (Foto: Taylor Hill/Getty Images)

Sharon Stone var en af 90’ernes mest ikoniske femme fatales, og hendes roller i film som ’Total Recall’, ’Basic Instinct’ og ’Casino’ gjorde hende til et verdensberømt sexsymbol.

Det var hun i en tid, hvor Hollywoods sexistiske kultur stadig var dominerende og gik relativt ubemærket hen. Og nu fortæller skuespilleren en gruopvækkende historie om, hvordan den kendte producent Robert Evans (‘Chinatown’, ‘Marathonmanden’) prøvede at presse hende til at have sex med sin medskuespiller på filmen ‘Sliver’.

Det var som gæst på Louis Therouxs podcast, at hun ifølge Indiewire fortalte om opfordringen fra Evans, der bad hende gå i seng med sin medstjerne Billy Baldwin.

»Han gik rundt på sit kontor og fortalte mig, at jeg skulle have sex med Billy Baldwin, fordi hvis jeg gjorde dét, så ville hans præstation være bedre«, fortæller Stone.

»Og vi havde brug for, at han var bedre, fordi han var problemet. Så hvis jeg kunne gå i seng med Billy, så ville vi have kemi, og det ville redde filmen«, fortsætter hun og beretter, at Robert Evans pralede med, at han selv gik i seng med stjernen Ava Gardner.

Gudskelov har tilgangen til sexscener, og hvor langt skuespillere forventes at gå for at opnå kemi på skærmen ændret sig – ikke mindst med #MeToo-bevægelsen, der så dagens lys i 2017.

Stone, der selvfølgelig afviste opfordringen, har tidligere været meget direkte om sine oplevelser med seksuelle overgreb i Hollywood. I sin selvbiografi fra 2021 italesatte hun også denne hændelse, dog uden at nævne de involverede ved navn.

Robert Evans døde i 2019.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af