‘The Bear’ forlænges med fjerde sæson – optages sideløbende med den tredje

‘The Bear’ forlænges med fjerde sæson – optages sideløbende med den tredje
'The Bear'. (Foto: Matt Dinerstein/FX)

Serien ’The Bear’ om den desillusionerede michelinkok Carmy der vender tilbage for at vende skuden i sin families sandwichbiks, er hurtigt blevet et popkulturelt fænomen, der har fået kokke-lingo ind i folks bevidsthed. Seriens første to sæsoner blev mødt med stor anerkendelse og i løbet af efteråret kom det frem, at der ville komme en tredje sæson, som forventes at få premiere til juni.

Nu kan The Playlist bekræfte, at serien også er blevet fornyet til en fjerde sæson, der bliver optaget sideløbende med tredje sæson.

Derfor bliver ventetiden mellem de kommende to sæsoner forhåbentlig til at overskue.

Ved dette års Emmy Awards havde serien stor succes, hvor den fik seks priser – blandt andet til Jeremy Allen White og Ayo Edibiri i skuespilkategorierne. Derfor er det ikke underligt, at serieskaber Christopher Storer ønsker at smede, mens jernet er varmt og bygge videre på seriens hype.

Der kan imidlertid også være en anden årsag til, at producerne er interesserede i at få eksekveret en hurtig optagelse af den fjerde sæson. Succesen fra de første sæsoner har nemlig i den grad markeret et gennembrud for Edibiri og Allen White, hvis navne er i høj kurs lige i øjeblikket.

De to skuespillere er tilknyttet mange projekter, og man kan af den grund forestille sig, at sideløbende optagelser af begge sæsoner frigiver tid i et ellers tætpakket skema.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af